Over ons

Linda 4 Hair is een moderne kapsalon en komt bij u thuis! In Aalsmeer, De Kwakel, Kudelstaart, Langeraar, Leimuiden, Mijdrecht, Nieuwveen, Noorden, Ter Aar, Uithoorn, Vinkeveen en Zevenhoven waar u terecht kan met een afspraak. Een rijdende kapsalon waarbij service in combinatie met goed advies centraal staat. Het gaat niet alleen om de nieuwste trends, maar ook het creëren van een persoonlijke stijl. Ik zie het haar als een sieraad waar u mee moet stralen. Ik beheer de technische vakkennis en creativiteit dankzij jarenlange ervaring. 

Door veel vraag naar de producten die ik bij de klant gebruik heb ik in 2019 de webshop geopend met de heerlijke producten van Keune Haircosmetics.

Want iedereen heeft recht op de beste Haarverzorging die er is!! 

Eigenaresse Linda Rewijk

Ik deed mijn eerste ervaringen in de kappersbranche op als 16 jarige door te werken in verschillende salons.
Hierdoor heb ik veel geleerd en ruime kennis op gedaan. Om door te groeien in het vak volg ik nog altijd verschillende trainingen zoals vernieuwde knip- en kleurtechnieken, vlecht- en opsteek technieken en product cursussen.

lachende linda

Na een aantal jaren in de salon te hebben gewerkt heb ik in Augustus 2013 de stap genomen om voor mezelf als kapster aan huis te beginnen. Het leukste van het aan huis knippen is de persoonlijke band met de klant, zodat ik een eerlijk advies kan geven waardoor ik een passend kapsel kan maken. Het geeft mij dan ook een goed gevoel wanneer ik een klant met zijn/haar nieuwe kapsel tevreden en zelfverzekerd verlaat.

Sinds februari 2019 ben ik overgegaan van papieren agenda naar digitale agenda van Salonized, dat past perfect bij mijn wensen van een alles in 1 kassasysteem. Een fantastisch systeem en een ware aanvulling op mijn onderneming. Door het gebruik van Salonized wordt het plannen van afspraken, benaderen van klanten en het bijhouden van mijn administratie zoveel malen makkelijker!